OddWolf

För dig som önskar något nytt

Vi har letat. Vi har funnit. Kanske viktigare än så - vi fann att det vi letade efter inte riktigt fanns. Vi har därför tagit fram egna alternativ till det som vi fann på marknaden.

Visst finns det andra som erbjuder liknande produkter, men när det gäller t.ex. våra e-cigaretter så är de framtagna i direkt samarbete med fabrikerna i Kina där man har lång erfarenhet av högkvalitativ tillverkning.

Du hittar inte denna höga kvalitet någon annanstans på marknaden, men ingen har samma sortiment, ingen har samma kvalitet och ingen har vår erfarenhet av produkten.

Vi har själva tagit fram produkterna och varit på plats under tillverkningen i fabrikerna i Kina för att dels säkerställa kvaliteten och dels för att tillse att våra etiska mål uppfylls (ordnade arbetsförhållanden, arbetstider, vuxen arbetskraft m.m.).

Du kan lita på att det du köper hos Odd Wolf håller högsta kvalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Berätta gärna för oss vad du tycker om våra produkter! Vi lyssnar på dina tankar och förslag för att kunna utveckla produkterna och för att kunna erbjuda bästa tänkbara service till dig!

Stor variation - alltid hög kvalitet

Odd Wolf är ett varumärke som ägs av Ecuni AB och det används enbart på de produkter vi själva arbetat med att ta fram.

Vi marknadsför också en rad andra produkter som inte bär Odd Wolfs logotyp, men det är likväl produkter särskilt utvalda av oss för sin höga kvalitet.

Söker du prisvärda produkter inom de varugrupper vi marknadsför kan du vara säker på att du inte finner varor av högre kvalitet någon annanstans.